Back

Anunţ privind iniţierea procesului de actualizare a Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului

În conformitate cu atribuţiile ce îi revin prin Hotărârea de Guvern nr. 918/30.08.2010, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a iniţiat procesul de actualizare a Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului (PNAPM).

PNAPM va cuprinde un Portofoliu de proiecte care va urmări îmbunătăţirea calităţii mediului. Orice persoană interesată (autorităţi şi instituţii publice locale, organizaţii neguvernamentale, instituţii de învăţământ sau cercetare, agenţi economici, alte persoane fizice sau juridice) este invitată să trimită propuneri de proiecte pentru PNAPM. Realizarea propunerilor se face prin completarea Fişei pentru propunerea de proiect (Fişa PNAPM), urmând instrucţiunile aferente.

Fişa PNAPM, instrucţiunile de completare şi alte documente necesare se află pe pagina de web a APM Mures, http://apmms.anpm.ro domeniul Dezvoltare Durabilă, secţiunea Planificare de mediu, pagina privind Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului.

Vor fi trimise numai propuneri de importanţă naţională, pe domeniile de mediu descrise în Fişa PNAPM, a căror valoare minimă să fie mai mare de 210.000 lei.

Propunerile de proiecte vor fi depuse până la data de 15 mai 2011, la sediile agenţiilor regionale şi judeţene pentru protecţia mediului, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului – Serviciul Dezvoltare Durabilă sau transmise la adresele de e-mail: dezvoltare_durabila@anpm.ro si office@apmms.anpm.ro.